20. schůzka ze dne 25. března 2016

21.04.2016 13:17

Zápis z dvacáté schůzky brodských SLÁVISTŮ dne 25. března 2016.

Program schůzky:

1. ohlédnutí za vstupem do jarní části ligy

2. výjezd na Jablonec (cca 9. 4.)

3. účast odbočky na bowlingovém turnaji družstev (16. 4.)

4. předběžná domluva výjezdu na Teplice (cca 23. 4.)

5. možnost uspořádání turnaje jednotlivců v ping-pongu (Zbyněk)

6. obnova „Odbočkového sportování“

7. návrhy pamětních předmětů nejen pro setkání SLÁVISTŮ

8. termín příští schůzky

V průběhu setkání pozvedneme číše a tím dodatečně připijeme na zdraví Nikimu (15. 3.) a Zbyňkovi (16. 3.) k jejich nedávným narozeninám, zároveň též Jardovi (25. 3.) k narozeninám současným.

 

Zúčastnění: Danek, Markéta, Miloš, Niki a Vojta, omluveni: Jarda a Zbyněk.

- 3. 4. 15:00 Dukla x SLAVIA – vydat se na Julisku projevili zájem Markéta, Miloš, Niki a Vojta, připojit by se měl i Jarda.

- 9. 4. 17:00 SLAVIA x Jablonec – k výjezdu na domácí utkání 24. kola se předběžně přihlásili všichni přítomní. Čas výkopu nahrává cestování vlakem, tudíž oslovíme ostatní členy odbočky.

- 16. 4. 11:00 SLÁVISTICKÉ BOWLENÍ – k naší reprezentaci se hlásí Markéta, Miloš, Niki a Vojta, dále budou osloveni Jarda se Zbyňkem pro případné sestavení druhého družstva.

- cca 23. 4. SLAVIA x Teplice – jedná se pouze o připomenutí dalšího domácího fotbalového klání, konkrétní domluva proběhne v pravý čas elektronickou formou.

- Ping-pong jednotlivců – z důvodu přestavby KD Ostrov měl Zbyněk zjistit, zda se do plánovaného jarního termínu stihne připravit náhradní prostor pro pořádání tohoto turnaje. Jelikož jeho informace po telefonu byla negativní, můžeme se nyní plně soustředit na podzimní SLÁVISTICKÉ PRASÁTKO.

- ODBOČKOVÉ SPORTOVÁNÍ – od 4. dubna bude opět v provozu veřejné hřiště na Plovárenské. Pokud nám to počasí dovolí, budeme se tam opět scházet každé nedělní dopoledne.

- Pamětní předměty – na příští schůzku přinese každý z členů návrh na odbočkovou vlaječku. Přijetím nového člena se zájmem o tričko byla znovuotevřena otázka výroby nových, jiných a hlavně našich triček. Záleží pouze na Vašem zájmu a nápadech…

- Příští schůzka – pátek 22. dubna ve 20:00 hodin v baru Ostrov.

Danek Hermann