22. schůzka ze dne 20. května 2016

29.07.2016 16:06

Zápis z 22. schůzky brodských SLÁVISTŮ ze dne 20. května 2016.

Program schůzky:

1. hodnocení výjezdů do Edenu na Teplice a Plzeň

2. debata nad ukončenou fotbalovou sezónou

3. celostátní setkání SLÁVISTŮ v Klatovech 2. července 2016

4. volba odbočkové vlaječky

5. výběr financí na trička

6. termín příští schůzky

 

Zúčastnění: Danek, Jarda, Markéta, Miloš, Věra a Vojta, omluven: Zbyněk.

- 2. 7. 2016 setkání SLÁVISTŮ v Klatovech – z důvodu stáže v USA potvrdil neúčast Jarda, Miloš bude též v zahraničí. Markéta svoji účast odřekla a Radim je v tento termín zaneprázdněn. Telefonicky však projevil zájem Lukáš a Niki se zatím nevyjádřil, neb čeká na vývoj situace v zaměstnání. Kromě čtveřice členů potvrdivší svoji účast (Danek, Věra, Vojta a Zbyněk), jsem ještě pro posílení našeho týmu oslovil několik známých a kamarádů. Tím by nám mohl vyjít počet na dvě auta, z toho jedno nocující. Zajištěním noclehu jsem jmenoval sám sebe.

- Volba vlaječky – po domluvě z minulé schůzky a s výraznou pomocí metalového bratrance Martina, byly k volbě zhotoveny 4 návrhy. Samotná volba byla vzácně vyrovnaná, poslední a tudíž rozhodující slovo bude tedy mít přítel Michal z kolínské odbočky. Kromě společných vlaječek pro Team K.H.B. (Kolín.Havl.Brod. / Karel.Havlíček.Borovský) jsme se usnesli i na výrobě 10ti kusů vlaječek pouze pro naši odbočku, na jejíž podobě jsme se shodli během několika vteřin. Zájemci o tuto vzácnou relikvii nechť se mi hlásí…

- Odbočková trička – jsou již zadána do výroby, předpokládaná cena je opět 200,- Kč. Tuto částku všichni přítomní zájemci zaplatili, nebo v nejbližší době zaplatí převodem na účet.

- Příští schůzka – pátek 24. června ve 20:00 hodin v baru Ostrov.

Danek Hermann