25. schůzka ze dne 26. srpna 2016

27.10.2016 19:59

Zápis z 25. schůzky brodských SLÁVISTŮ ze dne 26. srpna 2016.

Program schůzky:

1. rozjímání nad nevýraznými srpnovými výkony našich fotbalistů

2. zážitky z cyklovýletu ROVINA U KOLÍNA

3. naše účast v tenisovém turnaji KOLINEA CUP (18. září)

4. předběžná domluva výjezdů na utkání s Libercem (cca 17.9.) a na Spartě (cca 24.9.)

5. špatná komunikativnost mezi členy

6. webové stránky

7. SLÁVISTICKÉ PRASÁTKO – organizace 2. ročníku

8. termín příští schůzky

 

Zúčastnění: Danek, Markéta, Miloš a Zbyněk, omluveni: Jarda, Věra a Vojta.

- Cyklovýlet ROVINA U KOLÍNA – report měl tentokrát úkolem napsat Vojta, což se mu zatím nepovedlo. Snad to nebyl důvod k jeho nepřítomnosti… Akci jsme s Milošem vyhodnotili jako vynikající, stejný názor jsem přetlumočil i od bratrance Martina, jenž vyrazil s námi. Dále byl připomenut obdivuhodný výkon Miloše, který vyjel ráno z Brodu na kole a stejně tak se vrátil domů. Tím najel plných 245 km, což je dokonce o pár kilometrů víc, než měří nejdelší etapa právě probíhající Vuelty.

- Tenisový turnaj KOLINEA CUP – účast na další sportovní akci spřátelené kolínské odbočky, pro změnu na tenisových dvorcích, je odvislá na několika maličkostech, jako je práce, svatba nebo zdravotní stav. Nemalým oříškem může být případný nedělní termín domácího utkání s Libercem... Proti těmto vlivům se postavit hodlá Danek a Zbyněk, zájem projevila i Markéta. Teď je hlavně potřeba potrénovat!

- Domluva výjezdů – jelikož prozatím nebylo známo datum, natož hodina výkopů, budou se odjezdy na utkání s Libercem a na Spartě řešit dodatečně. Zájemci se mohou hlásit do neděle 11. 9. K výjezdu na derby se již mailem přihlásil Jarda, který se vrací ze zámoří 21. září.

- Špatná komunikativnost – po problémech s výjezdem a lístky na euroligové utkání našich fotbalistů s Anderlechtem jsme si vše vysvětlili. Zároveň padla shoda, že naše vzájemná komunikace se musí zlepšit... tak jsem tedy zvědav!

- Web – velký dík s pochvalou patří Markétě za její pěkné a vskutku rychle dodávané reporty, stejně jako Milošovi za fotodokumentaci. My ostatní bychom si z nich měli vzít příklad! Miloš se navíc pustil do vylepšení Galerie, neb ta původní už takřka zahltila paměť. Abych mu mohl být nápomocen, hned na neděli jsme si spolu sjednali "zaškolovací" schůzku...

-SLÁVISTICKÉ PRASÁTKO – nejprve nás Zbyněk informoval, že nová ping-pongová herna je již plně funkční. Do příští schůzky má ještě s majitelem domluvit pár maličkostí, jako je termín, zázemí atp.

- Příští schůzka – pátek 23. září ve 20:00 hodin v baru Ostrov.

Danek Hermann