Utrpěli jsme výhru na Dukle (3. 4. 2016)

25.04.2016 18:20

Utrpěli jsme výhru na Dukle

      V neděli 3. dubna v pravé poledne jsme se vydali podpořit naše borce na další venkovní zápas. Tentokráte byla naším soupeřem pražská Dukla. Jeli jsme autem ve složení Vojta, Jarda, já a Miloš coby řidič (který byl tak hodný, že mě trpěl tam i zpět vedle sebe vzhledem k mé zvracecí indispozici…). Do Dejvic jsme přijeli se značným předstihem, což bylo dobře, protože jsme aspoň v klidu našli místo na zaparkování a mohli jít na stadion.

      Miloš a Jarda byli na Julisce poprvé a rozhodně nebyli zklamaní – musíme objektivně uznat, že stánek našeho soupeře je opravdu pěkný. Zcela dostačující a i trochu zábavné je občerstvení v podobě tří druhů klobás (jak s chlebem, tak v bagetě s cibulí), párku v rohlíku, koláčků, ale i chlebů se sádlem a s cibulí nebo pop cornu. Po nakoupení všeho možného k jídlu a k pití jsme se šli kochat pohledem z hlavní tribuny. Když se blížil čas výkopu, přesunuli jsme se na naše místa, která jsme měli na hlavní tribuně. Sedli jsme si co nejblíže našemu kotli.

      Co napsat k zápasu a výkonu našich borců? Ani snad nevím… Musím ještě zmínit, že už před začátkem zápasu jsme byli dost rozčarovaní ze sestavy, kterou pan Uhrin vybral. Nechat např. kapitána Latku, nejlepšího hráče z derby Milana Škodu a hlavně technického Levana Keniu pouze na lavici náhradníků nám nepřišlo příliš košer… Jinak zápas nic moc, Dukla nás docela drtila, Slávisti působili, jakoby hráli minimálně v prvním poločase dost bez zájmu, od většiny hráčů jsme mohli vidět hromadu nepřesností, neměli jsme ani moc příležitostí k zakončení. Kdyby si Dukla nedala vlastní gól a nás nepodržel brankář Pavlenka, tak nevím nevím. Takže, aspoň pro mě, další jarní rozčarování… Aspoň něco pozitivního – support byl od fanoušků naprosto super a mohli jsme se na Julisce cítit opravdu jako doma. I celková návštěva byla velmi vysoká.

      Zpátky domů jsme jeli už jen ve třech, protože Jarda zůstával v Praze kvůli studijním povinnostem.

S velkou nadsázkou řečeno – až na ten fotbal, to byl pěkný výlet! :D

text Markéta, foto v Galerii Milosh