Zmar v Jihlavě (14.8.2016)

27.10.2016 19:44

Zmar v Jihlavě


     Rok co rok si říkáme, že do Jihlavy už nepojedeme… Stále jsme se nepoučili a opět se vydali na výjezd, protože krátká vzdálenost k tomu opravdu láká. V jednom autě nás vyrazilo pět – Miloš, Vojta, Danek, Vamp a já.

      A byla to hrůza. Trenér nepřekvapil a nastoupila velice defenzivní jedenáctka, asi abychom „trochu pozlobili Jihlavu a urvali alespoň bod“. Skóre se měnilo velice časně a to dle očekávání – Souček nikým neatakován podklouzl, rozplácnul se a poslal balón prvnímu protihráči. Jihlavští neměli moc práce s tím, aby uklidili balón do naší sítě. Celý první poločas od nás byl naprosto tragický, Jihlava nás přehrávala s prstem v nose.

      O poločase nejspíš dostali hráči v kabině trochu fén (nebo alespoň doufám) a po přestávce začali dokonce hrát i fotbal. Odměnou byl brzký vyrovnávací gól Van Kessela a ač se to přímo na stadionu úplně nezdálo, padl bohužel z offsidu (já to říkala.. :-P ). Naši začali bojovat, výkon se zlepšil. Po několika minutách přišla i penalta písknutá v náš prospěch – žel bohu, zcela vymyšlená. Prozřetelnost však zafungovala a Bílek ji kopnul tak příšerně, že Hanuš neměl skoro žádnou práci. Trenér nepřekvapil, a tak první střídání přišlo až 14 minut před koncem zápasu – za Ngadeu přišel Tonda Barák. I během těch několika minut dokázal hru výborně oživit! Celých 7 minut před koncem přišel za Jardu Zmrhala Muris Mešanovič. Se zápasem už ale bohužel nešlo nic moc dělat. V závěru sice přišel pěkný závar a v něm tyč Van Kessela, ale to bylo tak všechno.

      Byl to hnus. V Šakalově… Prostě ostuda. Moc se nevyznamenali ani červenobílí fanoušci, kteří v sektoru hostí zapálili několik ohňů – budeme to mít asi zase docela drahé. Příště už sem rozhodně nepojedeme!!!

Markéta